brak dziennego prezentu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika asia, 17 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. asia

asia Aktywny autor

po kliknięciu niby odlicza się czas do następnego, tyle, że nie pojawił się ani standardowy "ptaszek" określający odbiór prezentu, ani nie został aktywowany sam "prezent" - w tym wypadku pomocnik hodowli. Przelogowanie nie pomogło.

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Pomocnik hodowli będzie jutro. Dzisiaj jest 17.01.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aniu dziękuję za pomoc.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

4. krystian7979

krystian7979 Czeladnik forum

Witam Ja tez nie mogę odebrać dzisiejszego prezentu ani na kliencie ani na unity

5. SMOD_Atena

6. asia

asia Aktywny autor

ok, dziękuję, macie racje. W takim razie coś się źle wcześniej wyświetliło, bo jestem pewna, że podświetlał mi się do odbioru ten pomocnik. A fakt, na datę nie spojrzałam.

7. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

krystian7979 gdybyś nadal miał problem to kliknij tutaj: Napisz nowy temat a w otwartym temacie dodaj w poście zrzut ekranu, na którym będzie widoczny problem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.