Brak drzewek XXL w pasku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Margo-s-, 4 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Jak w temacie, nie wiem o co chodzi. Mam drzewka XXL w pasku, a jak chcę wysłać podarunek, to ostatnim drzewkiem jakie mam jest pitajaXXL. :( a gdzie są pozostałe ?????
    Najzabawniejsze jest to, że sprawdzałam i ostrokrzew XXL mogę wystawić do balona :( a jak chcę podarować, to nie mam go :(:( Pomóżcie, bo dziewczyna na drzewko czeka, a ja nie wiem co mam zrobić :( Znowu mam pecha :(

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A czy osoba , której chcesz podarować drzewka, ma odpowiedni poziom/dostęp do tych drzewek?

3. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

ups, a to tego nie wiem :( Zaraz się zapytam :)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ok, w takim razie czekamy ;)

5. Jamnikowaty

Jamnikowaty Okazjonalny autor

Dlaczego przy wysyłaniu itemu wyskakuje mi " masz za mało towaru"?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jamnikowaty, podejrzewam, że item który chcesz wysłać jest ulepszeniem czyli częścią itemu, który składa się z kilku części, był złożony w całość i postawiony na famie to nie wyślesz, takie itemy są wyłączone z eventu G&T.
    Na przyszłość jeśli masz inne pytanie od omawianego w temacie, otwórz proszę nowy temat .

Gosiu i jak z tym poziomem Gracza, któremu chcesz wysłać drzewko, wyjaśniło się ?

7. Jamnikowaty

Jamnikowaty Okazjonalny autor

ok, dzieki ...faktycznie tak jest....

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-Margo-s-, czy masz jeszcze jakieś pytania? Czy udało się wyjaśnić sytuację z wysłaniem drzewka? :)

9. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Sorki, ale mi się jeszcze osoba nie odezwała :( Napisałam wczoraj dodatkowo sówki, i nic :oops::oops: baobab leży u mnie w pasku i czeka na odzew -.- ShakeWave, proszę odezwij się, bo nie wiem czy drzewko Ci odesłać czy dobijemy innego targu ;)

Modkowie, zostawcie na razie temacik otwarty ;) wczoraj nocka, dziś może jest w pracy albo we szkole.

Ponieważ event zakończony, a wiem o co chodzi, więc temacik można zamknąć :) Niech tak nie wisi :)

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2015
  10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro można to temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.