Brak drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 29 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Forum Pro

Witam , chciałam zrobić zadanie ale niestety brak możliwości bo nigdzie nie można uzyskać drzewa Purpurowe oko. Nawet w sklepie Jacka nie można go zrobić . mam w takim razie pytanie "po co takie zadanie?"

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

To drzewo można zdobyć z zagadkowego niesamowitego drzewa Duch edycja mroczna Zagadkowych drzew lub misji "Miejskie ogrody"

3. jola8264

jola8264 Forum Pro

Niestety sprawdzałam wszystkie misje ale takiej nie mam....no cóż

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Misja dostępna dopiero od 119 poziomu fermy

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

jola8264, misja poczeka na Ciebie w spółdzielni... Wcześniej czy później drzewko - tj. Purpurowy wybałusznik pełzający - zdobędziesz. Jeśli nie w misji czy z Zagadkowych drzew, o których pisała agucha31 (bardzo dziękuję za pomoc:)), to może w ramach wymiany w mini evencie Handel, podarki, wymiana (G&T).

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

agucha31 lubi to.
  6. jola8264

jola8264 Forum Pro

Dziękuję

7. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Również dziękuje i skoro wszystko jasne to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.