brak dostepu do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mithryl, 18 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mithryl

mithryl Forumowy żółtodziób

Przez kilka tygodni nie mialam dostepu do gry , wszystko siadlo podczas misji z pedzlokwiatami, ktorej nie moglam ukonczyć Nie moglam tez zglosic bledu z gl strony i ta opcja nadal nie działa. Co zamierzacie z tym zrobić?

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Gra cały czas jest dostępna i nie były zgłaszane żadne większe problemy z jej działaniem.
    Na czym dokładnie polegał problem? Czy pojawiał się on na etapie logowania czy może już wcześniej przy wczytywaniu strony logowania?
    Czy próbowałaś się logować na różnych przeglądarkach?

W przypadku problemów, warto też zastosować się do wskazówek z tego Poradnika: Gdy gra nie działa.

3. mithryl

Nie były zglaszane, bo sie nie dało, probowałam logowania na róznych przegladarkach i systemach. Od dwóch dnie logowanie jest mozliwe, ale sprawdziłam czy da sie zgłąszać ew problem. Nie da się. Pojawia się taki komunikat ( choć problem jest opisany)
    Błąd
    Opisz, proszę, swój problem jak najlepiej (min. 140 znaków). Dziękujemy

4. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Jeszcze raz powtórzę, że w tym czasie gra działała poprawnie. Sama loguje się z różnych komputerów i różnych przeglądarek i poza jednorazowym chwilowym problemem z połączeniem z serwerem, żadnych problemów.

Problem musi istnieć po stronie Twojego sprzętu, dlatego na przyszłość jeśli problem się powtórzy, koniecznie zastosuj się do wskazówek zawartych w poradniku, do którego link podałam poprzednio. Sprawdź też czy nie masz problemów ze spadkiem szybkości połączenia internetowego. Nie raz tak bywa, że część stron działa, ale połączenie jest zbyt słabe, żeby wystarczyło na wgranie się gry.

Jeśli chodzi o komunikat, który pojawiał Ci się, w momencie próby wysłania zgłoszenia do Pomocy Technicznej, to występuje on wtedy, gdy treść zgłoszenia jest zbyt krótka. System blokuje zgłoszenia, które zawierają mniej niż 140 znaków.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. mithryl

Nie zgadzam się. Sprzęty na których się loguje( a mam ich sporo i dostosowane są do rożnego rodzaju prac i w dodatku w rożnych miejscach), na prędkość netu też ( i to w różnych miejscach )nie mogą narzekać.. Moim zdaniem problem może dotyczyć kont powiązanych ongiś z pewnym konkretnym partnerem.
    Bardzo proszę abyś ta informacje, wraz z nazwą mojego konta przekazał technikom i przekazał mi informację jaką od nich uzyskasz.

Posty połączyłam, nie pisz jednego pod drugim tylko używaj opcji Edytuj, jeśli chcesz coś dodać.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 maja 2019
  6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Nie mamy możliwości zgłaszania błędów z logowaniem i znajdowania ich przyczyn po fakcie. Nie możemy zatem naprawić problemu, jeśli nie zostanie on zgłoszony. Taka możliwość jest nawet bez logowania, wystarczy odnaleźć link "Pomoc techniczna" na dole strony logowania i wypełnić formularz opisem zawierającym więcej niż 140 znaków.
    Bardzo rzadko zdarzają się problemy z wysyłaniem zgłoszeń i myślę, że byśmy o tym wiedzieli.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.