brak dostepu do gry na nk

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 20mrzeżyno2002, 7 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 20mrzeżyno2002

20mrzeżyno2002 Zaawansowany

czy byly zgłaszane do was problemy z gra bo niedziała jakis czas temu jakis miesiac temu ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

20mrzeżyno2002 ja nie pamiętam co było wczoraj a Ty pytasz co się działo miesiąc temu ;) a tak poważnie to wszystkie informacje o problemach w grze zgłaszanych do działu technicznego gry znajdziesz w dziale ogłoszeń: >klik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. 20mrzeżyno2002

bo dopiero wdniu wczorajszym lub przed wczoraj udalo mi sie wejsc na gre na nk .

4. SMOD_Atena

Nie mieliśmy w ostatnim czasie żadnych zgłoszeń czy informacji o problemach z logowaniem z nk. Na przyszłość zgłaszaj się proszę w czasie wystąpienia problemów do pomocy serwisu nk ewentualnie do naszej Pomocy technicznej, link znajdziesz pod ramką gry.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. 20mrzeżyno2002

niebyłóo mozliwe by to zgłosic w trakcje problemu jaki wystapil . ani na forum ani do pt. .

6. SMOD_Atena

Wysłanie zgłoszenia do PT zawsze jest możliwe, nawet w czasie problemów z logowaniem, odnośnik jest pod ramką gry i nie ma konieczności zalogowania się: Pomoc techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. 20mrzeżyno2002

dzieki bede pamietac .

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, bezproblemowej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.