brak dostepu do farmy

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by magda8311, Oct 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bella_fabi

bella_fabi Forumowy żółtodziób

Powiedzcie mi proszę, jak tu można na forum napisać cokolwiek, skoro nie mozna sie zalogowac do gry :( Totalna porażka :) Chcę coś wyjasnić, zapytać, to musze się zalogować i dopiero z konta wejsć na forum :) a skoro nie mogę się zalogowac, to jak mam napisać ?

2. bless

bless Forumowy żółtodziób

będziemy ( bynajmniej ja ) kiedy szanowni twórcy będą startować w wyścigu o miano najlepszej gry :)
    jaka to sprawna i rozwojowa gra ( rozwija spryt :) bo jak się nie wylogujesz masz szanse coś tu skrobnąć co nieco

3. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

No pewnie poinformować i jak piłat ręce umyć,a my nadal nie wiemy kto nam zrekomensuje stracone NERWY,realną kasę wydaną aby mieć podwójne pd,stracone godziny na kombajn,który też jest za realną kasę?

Renia1920 and Mojabonanza like this.
  4. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

Też tego nie rozumiem. A o ile się nie mylę to na starym forum była możliwość zalogowania się na forum a na nowym nic takiego nie widzę a przypadków jak gra nie działa coraz więcej :(

Thread Status:
Not open for further replies.