Blad Brak dostępu...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika **Stellar♥Garden**, 24 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. **Stellar♥Garden**

**Stellar♥Garden** Forumowy żółtodziób

Po zalogowaniu do gry w 100% zamiast pól,mam planszę z myszą i chomikiem objadających się ciastkami:oops: dlaczego nie mogę zebrać plonów?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

**Stellar♥Garden**, na początek wyloguj się z gry i zaloguj ponownie. Jeżeli to nie pomoże spróbuj zalogować się z innej przeglądarki. Gdy problemy nie ustąpią, wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną, sprawdź również czy masz aktualną wersję AFP, ten poradnik -->> Gdy gra nie działa powinien ułatwić Ci wykonanie czynności o których pisałam.
    Jeżeli wszystko o czym napisałam zawiedzie, pozostaje tylko napisanie do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie udzielić Ci więcej pomocy :)

3. Autor był obecny na forum ale więcej pytań nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.