Brak dostępu na targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika moroszka313, 24 lipca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. moroszka313

moroszka313 Forumowy żółtodziób

Dzień dobry.
    Mogę już na farmie hodować pszczoły i w Spółdzielni pojawiła mi się misja ,,Klejnoty koronne,, ale na targu w produktach nie mogę kupić miodu . Po prostu nie ma tego... ,,stoiska,, z miodem ,a ostatnie jakie mi się wyświetla to ,,karp koi,, . Wyczyściłam ciasteczka i przelogowałam się w grze, lecz niestety do miodu nadal nie mam dostępu. Czy to trzeba odczekać ileś tam czasu, czy może jakiś błąd u mnie wystąpił :oops:
    Proszę o wyjaśnienie .
    Edycja
    Przepraszam , ta misja to klejnoty , a nie złodziej :p

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2022
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dzień dobry. Może ukrył się wśród innych ofert. Spróbuj skorzystać z wyszukiwarki na targu, np. tak jak na poniższej grafice:
    targ.png
    Jak widać aktywną mam ikonkę Farmy, zakładka produkty, gdy wpiszę część nazwy pokazują mi się oferty z miodem.
    Jeśli grasz z wykorzystaniem autonomicznego klienta konieczne może być jego całkowite zamknięcie i ponowne uruchomienie (dopiero wtedy się zaktualizuje). W przypadku gry na przeglądarce powinno wystarczyć przelogowanie się.

Daj proszę znać, czy miód się znalazł.

moroszka313 lubi to.
  3. moroszka313

Niestety , po wpisaniu w wyszukiwarkę ,,miód,, także nic się nie pojawia :(
    nadal brak dostępu do tego produktu i nie mogę ani kupić, ani sprzedać,
    choć sprzedawać to jeszcze nie mam co , bo dopiero pszczołom pasza się mieli :p
    Gram na Unity, przeglądarka chrome.

4. BA_Marion

Napisz mi proszę, który masz poziom na Farmie.

5. moroszka313

Na farmie już ( i dopiero) 48 poziom:p
    W spółdzielni dostęp do misji zarówno z pszczołami jak i z miodem . Na targu dostęp do pszczół jest ( i paszy dla nich) a do miodu niestety nie - i to jest ciekawe; dlaczego ?:music:
    - przy wcześniejszych produktach nie było żadnego problemu i np. mleko krowie , czy kozie mogłam od razu kupić, gdy tylko pojawiła mi się misja z nimi .

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pewnie dlatego, że pszczelarnia dająca miód jest od 49 lvl.
    Zaczął się sezon, postaw kielich sezonowy.
    Zbieraj z niego i otwieraj skrzynki z PD, a poziomy będą ino śmigać. :)

aleksandra i moroszka313 lubią to.
  7. BA_Marion

moroszka313, wygląda na to, że trochę za wcześnie jest udostępniana ta misja, ponieważ pszczelarnię (warsztat, w którym produkuje się miód) można wybudować od 49 poziomu, a co za tym idzie również od tego poziomu dostępny jest produkt.

Czy masz jeszcze pytania?

hlnrys, dziękuję za pomoc.

moroszka313 lubi to.
  8. moroszka313

o_Ooo... czyli to żaden błąd , a nadgorliwość Spółdzielni :music: - jeszcze nie mam dostępu do produktu , a tu już wołają i to nie o kilka sztukxD:cry:
    Kielich już stoi w ogrodzie :) a poziomy... w sumie nie idą mi chyba najgorzej , zważywszy, że zaledwie tydzień tu gospodarzę :p
    Dziękuję BA_Marion :) - miłego popołudnia życzę.
    I więcej pytań nie mam, więc można temat zamknąć .

Honorat. i hlnrys lubią to.
  9. BA_Marion

Proszę bardzo:) Wzajemnie miłego dnia życzę, a temat zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.