Brak dostępu do inwentarza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Iwona1974, 18 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Iwona1974

Iwona1974 Forumowy żółtodziób

Witam, od kilku dni nie mam dostępu do inwentarza, sklepu i innych funkcji z paska po lewej stronie ekranu. Czy to błąd, czy były jakieś zmiany, które przeoczyłam ?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

3. Iwona1974

Nadal to samo :(

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

A czy masz widoczny pasek? Jeśli nie, wystarczy kliknąć ikonkę, która pozwala na zwinięcie lub rozwinięcie opcji.

opcja.png

5. Iwona1974

Pasek jest widoczny tylko nie wyświetla się zawartość tzn widzę koszyk ale nie mogę wejść do sklepu, widzę skrzynię ale nie mam dostępu do inwentarza , widzę łopatę ale nie mam możliwości np. usunąć czegokolwiek.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W takim przypadku najlepiej jest skontaktować się z pomocą techniczną. Niestety z pozycji forum nie jesteśmy wstanie zweryfikować problemu.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do PT, kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.