brak dopisania jednostek superpaszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nefele, 25 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nefele

nefele Czeladnik forum

Witam, 08.10.16 zrobiłam przelew za super paszę (1600 jednostek), który dotarł do Bigpoint ( mam potwierdzenie). Nie dopisano paszy na moje konto ani nie zwrócono mi pieniędzy. Kilkakrotnie monitowałam pomoc techniczną oraz finansową, ale otrzymałam tylko informację, że "zajmują się problemem". Mam pytanie, ile to może trwać?
    pozdrawiam.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nefele, w pomocy technicznej zgłoszenia opracowywane są w kolejności ich otrzymania, odpowiedź otrzymuje każdy z Graczy, więc cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. nefele

nefele Czeladnik forum

Owszem, zgłosiłam ponownie problem do działu płatności Bigpoint. Twierdzą, że nie otrzymali przelewu z Globallcolect, co zazwyczaj trwa jeden - dwa dni. Ja wysłałam przelew 08.10.16, w Globall był najpóźniej 14.10.16, więc do Bigpoint powinien dotrzeć około 18.10 (najpóźniej). Tymczasem mija kolejny tydzień i nic. Zbliża się kolejna akcja, a ja jestem zbywana komunikatami "odezwiemy się, jak coś z tym zrobimy". Chciałabym wiedzieć, ile czasu realnie jest potrzebne na rozwiązanie tego problemu, skoro 17 dni (od 08.10.16 do dzisiaj) to za mało. Pozdrawiam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

nefele zakupione dobra czy też waluta dopisywana jest zawsze w momencie wpłynięcia pieniążków na konto Bigpoint. Może ponów zgłoszenie do działu płatności za pomocą formularza płatności, tutaj znajdziesz wskazówki: Formularz płatności.
    Na przyszłość polecam bezproblemową formę płatności jaką jest:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. nefele

nefele Czeladnik forum

Jak wcześniej napisałam - trzy razy pisałam do Bigpoint (zgodnie z formularzem). Kilka razy do "waszej"pomocy. Ostatnia odpowiedź od Bigpoint to wiadomość, że jeszcze nie ma pieniędzy od Globallcolect. Może napiszę do rzecznika praw konsumenta. Szybciej uzyskam odpowiedź, co się dziej. Pozdrawiam.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nefele, proponuję zastosować się do zaleceń otrzymanych z naszej pomoc technicznej, ale Twoją decyzja jest jak postąpisz, czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

7. nefele

nefele Czeladnik forum

Wasza pomoc techniczna każe czekać. Chciałabym wiedzieć, w jakim czasie rozwiązujecie takie problemy, skoro trwa to już dwa tygodnie. Czy mogę uzyskać realną odpowiedź?

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nefele, ja pisałam, że nie uzyskasz takiej informacji, gdyż zgłoszenia rozpatrywane są w kolejności ich otrzymania, raz jeszcze proponuję zastosować się do tych zaleceń, które otrzymałaś w odpowiedzi.

9. nefele

nefele Czeladnik forum

Rozumiem, poczekam jeszcze dzień lub dwa. Było wystarczająco dużo czasu na rozwiązanie problemu, tym bardziej, że wcześniej wielokrotnie korzystałam z przelewu jako opcji zapłaty i nigdy do niczego podobnego nie doszło. Potem poproszę o pomoc właściwe instytucje.

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Rozumiem, wątek zamykam, gdyż temat został tu wyczerpany.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.