BRAK DOŁADOWANIA

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kisia13, 26 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. koczkodan42

koczkodan42 Forumowy żółtodziób

Dział płatności uprzejmie na reklamacje odpowiada ,że z powodu awarii nie może jej zrealizować i proponuje inne formy płatności ,albo cierpliwe czekanie .To są po prostu kpiny z gracza i jego pieniędzy

2. kett955

kett955 Analityk forum

udało się floreny zostały dopisane, super

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

dopisane-teraz nie wiem czy następne kupić...:D

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo się cieszę, że floreny dotarły.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

5. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

Też dostałam florki... Choć ani słowa przeprosin, czy też wyjaśnień - mimo że napisałam do tego działu płatności. Czyżby moja skarga poskutkowała?o_O

6. SMOD_Atena

franczeska062001 takie problemy się zdarzają niestety i różne mogą być tego przyczyny. Mnie jest z tego powodu bardzo przykro i bardzo Cię przepraszam jeśli to ma dla Ciebie jakieś znaczenie. Niestety wpływu na to nie mamy żadnego, ale najważniejsze jest, że floreny zostały dopisane do konta.

Przypominam, że dział nie służy do dyskusji a do zadawania pytań technicznych. Czy w związku z tym są jeszcze jakieś pytania w temacie doładowania florenów?

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Przed chwila bez problemu doładowałam,wiec chyba wszystko już jest ok

8. SMOD_Atena

Pytania w temacie się nie pojawiły więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.