BRAK DOŁADOWANIA

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kisia13, 26 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kisia13

kisia13 Forumowy żółtodziób

witam wysłałem dziś dwa doładowania sms na zakup florenów.Do tej pory doładowania brak oczywiście oplata pobrana

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam kisia13.

Możesz również zgłosić problem do działu Płatności: Formularz płatności.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

Też mam taką samą sytuację - zaraz zgłoszę przez formularz, jak radzisz :)

4. waris52

waris52 Forumowy żółtodziób

witam, 18 września, zakupiłam w promocji floreny za 18 zł, miałam dostać 150 fl, a do tej pory ich nie otrzymałam, wypełniłam formularz płatności, ale mi nie przyjął, nie wiem dlaczego. Czekam na swoje fl, albo zwrot na moje konto 18zł.

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Dział płatności zawsze odpisuje na zgłoszenie. Jeżeli nastąpił problem z wysłaniem zapytania, to zapraszam Cię do poradnika Formularz płatności. Pamiętaj proszę, że ekipa forum zajmuje się opieką nad polską społecznością gry. W sprawie płatności należy zgłosić się do działu płatności poprzez formularz.

6. franczeska062001

Moje zgłoszenie zostało przyjęte i jest w trakcie realizacji - ciekawe, jak długo to potrwa?o_O

7. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

kilka minut temu wysłałam sms aby zakupić floreny , pieniądze zabrało ale nie ma potwierdzenia ani florenów na koncie . niech to [Ciach] . znów będę czekała a floreny mi sią potrzebne na już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 września 2016
  8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Niestety tutaj nie jestem wstanie odpowiedzieć. Podejrzewam że zajmie to tyle czy ile potrzeba aby sprawdzić to zgłoszenie.
    Witaj,

Z twojego posty usunąłem, powszechne słowo, które w sumie jest lekkim wulgaryzmem.

Rozumiem twoje zdenerwowanie, przeczytaj proszę post numer 2 SMOD_Ateny. Znajdziesz tam wskazówki jak należy postąpić.

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Postąpiłam tak a nawet więcej-do mobilteka napisałam reklamację-i nic -.- Może uprzejmie.przez wyższe władze się dowiecie czy jest jakaś awaria-po co więcej ludzi ma nerwy szarpać? I takie przemyślenie mam-albo do regulaminu albo do formularzy odsyłacie...A Wasza pomoc to tylko na tym polega???o_O

10. renatka-julka69

ciachnijcie może nam te doładowania , pierwsi to jesteście do czepiania się o głupoty ale , że po raz kolejny zostaliśmy oszukani to Was nie interesuje . ŻĄDAM ZWROTU PIENIĘDZY LUB DOŁADOWANIA FLORENÓW !!!! Ponad 2 h temu wysłałam smsa i co ? wielkie [ciach] :(

Niestosowne, wykropkowane słowo usunęłam i bardzo proszę o zachowanie kultury.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 września 2016
  11. gosiagosia60

No dostałam odpowiedź z PT-tylko nie wiem czy mnie rozbawić chcecie???? Jaka jest,to zapewne wiecie.To żarty są?Mam kupić inną formą zakupów???A co z tą,która chciałam zakupić? Poza tym,34 minuty temu,zadałam pytanie i również na forum nikt nie raczył odpowiedzieć w takiej ważnej sprawie-bo to nie tylko ja na doładowanie konta czekam.Zapewne więcej farmerów,na jutrzejsze G&T zaopatrzyć się we floreny będzie chciała...I co?Mamy się wylogować i nie truć Wam głowy? Czy ten fakt ma związek z tym ogłoszeniem"
    Witajcie Farmerzy,

Informujemy o zaplanowanych pracach konserwacyjnych dotyczących systemu płatności. Będą one prowadzone zgodnie z następującym harmonogramem:

Początek prac: środa 28.09.2016, godz. 9:00
    Zakończenie prac: środa 28.09.2016, godz. 9:30

Podczas prac konserwacyjnych dostęp do płatności może być chwilowo ograniczony, bądź niemożliwy.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Dziękujemy za wyrozumiałość. Ale dzisiaj jest poniedziałek dopiero....

12. franczeska062001

No i właśnie dostałam odpowiedź z działu pomocy technicznej - tylko nie wiem, czy śmiać się, czy też płakać...
    Oto co napisali:

[ciach]

Jak miałabym korzystać z innej formy płatności, skoro właśnie wyrzuciłam pieniądze w błoto???>:(:cry: I co to znaczy [cytat usuwam]??? Przecież jeszcze ta sprawa nie jest wyprowadzona na prostą!!!
    Muszę dodać, że pierwszy raz mi się coś takiego zdarza. Do tej pory nigdy nie było problemów z płatnościami. Jak mam ufać Waszej firmie, że następnym razem znów nie stracę pieniędzy???
    Bardzo Was proszę o jak najszybsze wyjaśnienie i rozwiązanie TEGO problemu - tym bardziej, że dotyczy on wielu graczy. Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że takie hece psują radość z gry i mogą powodować nawet utratę najbardziej wiernych graczy. Liczę, że jak najszybciej się z tym uporacie (najlepiej dzisiaj) i zrekompensujecie nam, graczom, stracony czas, nerwy i przede wszystkim pieniądze:)
    Pozdrawiam

Przypominam, że:

2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie treści prywatnej korespondencji między graczami.

Kara:
    11 - 21 pkt

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Upominam słownie tym razem.

SMOD_Atena

13. gosiagosia60

Ateno-Czerwoną zastąpiłaś :D A może na moje i innych pytania konkretnie jakoś odpowiesz? A jak nie wiesz,to może gdzieś wyżej się dowiedz??? Najłatwiej odesłać,wyciachać,pogrozić,upomnieć,na wczasy wysłać....A my dalej w ciemnej...norze...I bez florków-no chyba.że nowemu BP nie zależy....To może jakieś OO w tej sprawie-po co kasę tracić?Lepiej w ogóle nie wydawać...-.-

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

gosiagosia60 bardzo proszę o wyrozumiałość, nie potrafię pisać jak karabin maszynowy, przepraszam za to.

Ja doskonale Was rozumiem i Wasze zdenerwowanie, ale nerwy w niczym tutaj nikomu nie pomogą. Przy tej formie płatności czyli sms w oknie płatności jest odnośnik: Warunki korzystania z serwisu płatności sms. A tam jest wyraźnie napisane jakie one są i co należy zrobić w przypadku wystąpienia problemów:

"12. Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Termin rozpatrzenia reklamacji wynosi 14 dni kalendarzowych od daty dostarczenia reklamacji."

Niedawno też były problemy z sms-ami, wtedy o ile się nie mylę, floreny zostały dopisane z opóźnieniem za to w podwójnej ilości. Mam nadzieję, że tym razem zakupiona waluta zostanie dopisana szybciej, ale korzystając z formy płatności sms jesteście klientami Serwisu Mobiltek i tylko tam są rozpatrywane reklamacje, które sami jako klienci musicie złożyć drogą e-mail na podany wyżej adres.

My ze swojej strony możemy jedynie poinformować o tych problemach Centralę Bigpoiont i nic więcej zrobić nie możemy. Dlatego też proponujemy inne formy płatności, ja osobiście tę już wyżej wspomnianą czyli :

15. franczeska062001

Ateno, sorry, nie mam regulaminu w głowie, po prostu się zdenerwowałam i poniosłooooo... Gdybyś jeszcze dała mi za to karę, zlikwidowałabym chyba konto, słowo daję... I trzeba było od razu dać maila do płatności z sms-ami, a nie trzymać nas w niepewności :)
    Mam nadzieję, że tym razem nie naruszyłam żadnych forumowych zasad. Dziękuję i pozdrawiam.

16. renatka-julka69

Normalnie sobie jaja z nas robią . Nikt nie raczy dać konkretnej odpowiedzi . Gram już ładnych parę lat ale coraz bardziej denerwują mnie te wszystkie błędy a ostatnimy czasy również problemy z doładowaniem . Nie mam za co kupić pomocników i muszę wszystko na piechotę robić . ehh brak słów . Miejmy nadzieję , że się doczekamy naszych florenów .

17. gosiagosia60

Ja akurat tą formą płatności zainteresowana nie jestem-czyli prosty wniosek-nie płacę.Tylko taka mała dygresja-ta płatność,SMS-em,jest w banku wymieniona,jak jedna z dwóch możliwości....Więc? czekam do jutra,spadam,bo mnie szlag trafi-to PT,to kpina z ludzi jest >:(Może jestem trochę starsza ale nie nienormalna-a tam,jak do głupich się odpisuje.-.- Pozdrawiam całe BP

18. kett955

kett955 Analityk forum

kupowałam floreny dzięki sms zawsze dopisywana była waluta do konta. A dziś co się wydarzyło, że florenów brak?

19. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witajcie :)
    Wiem, że nie do końca Was to uspokoi, ale problem z serwisem płatności smsowych został przez nas zgłoszony do Centrali. Póki co bardzo prosimy Was o cierpliwość. Jeśli czegoś się dowiemy, damy znać.

20. gosiagosia60

Mam nadzieję,że do jutra,do 14-tej się wyjaśni-inaczej następna rzecz do kupowania mi minie -.- A to chyba nie na rękę BP?Mało kupuję ale grosz do grosza...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.