Brak darmowej gry.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pbkl, 11 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Hej.
    Nie dostalam darmowych 2 pudelek do minigry w dzisiejszym evencie.
    Na poczatku byly, ale po kliknieciu w nie zostaly pobrane, ale nie bylo mozliwosci rozegrania gry.
    Napisalam do PT, ale jestem ciekawa czy ktos tez tak mial dzisiaj, czy mialam zwyczajnego pecha.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hej.
    Na chwilę obecną nikt takiego problemu nie zgłaszał, ja również wejściówki do minigry dostałam i są na miejscu, póki co nie klikam, nie spieszę się:

2.png

Czyli dostać dostałaś a po kliknięciu powinna uruchomić się minigra, może za szybko zamknęłaś to okno. Ale z poziomu forum tego nie sprawdzimy, a skoro napisałaś do PT to już tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Gdybym za szybko zamknela to mialabym na pocieszenie 5 talarow a nie mam nic. Trudno nie wykonac 1 gireki...
    Gierka sie nie otworzyla a farma zawiesila wiec musialam ja odswiezyc.

Nie, jedyne pytanie dot czy ktos poza mna tak mial. Skoro nikt nie napisal znaczy, ze nie. Czyli niczego nie odzyskam.

Mialam robic do pierwszego itemu, ale sie tym zdarzeniem zniechecilam i odpuszczam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przykro mi ale jak widzisz tylko Ty zgłaszasz taki problem, przejrzałam dział Pomocy i wątek z rozmowami i też nie widzę innych zgłoszeń, tak że nie jest to raczej problem w grze, ale zawsze możesz napisać do PT w celu sprawdzenia konta.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.