brak czesci targu z wyspy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tomaszek987, 23 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomaszek987

tomaszek987 Forumowy żółtodziób

witam zniknela czesc targu dot bahamaramy,czy jest gdzies indziej?

2. A patrzysz na kolejnych stronach targu ??
    Po prawej i lewej stronie masz takie zielone strzałeczki przesuwaj nimi może tam są produkty z wyspy :)

3. tomaszek987

tomaszek987 Forumowy żółtodziób

tak jak przesuwam strzalki to konczy sie na roslinach z farmy a nie tak jak bylo na roslinach z wyspy

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A może masz ustawione oferty według alfabetu,a nie według poziomu.

Sprawdziłam na moim targu i jest wszystko w porządku.Spróbuj proszę zastosować się do poradnika : Gdy gra nie działa - poradnik
    Jeśli czyszczenie,itd.... nie przyniesie rezultatów,napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ryszardzisko, Twój post usunęłam, gdyż nic nie wnosił do tematu i w żaden sposób nie był pomocny Autorowi pytania.

tomaszek987, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ryszardzisko, post Twój usunęłam, proszę o zapoznanie się z Regulaminem naszego forum, gdyż:
    "2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting
    Off-top - pisanie postów niezwiązanych z tematem wątku.
    Kara:
    Off-top - 5 pkt"
    Tym razem upominam słownie.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autor nie zadał kolejnego pytania,więc myślę że problem z targiem ustąpił i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.