brak czasu przy bonusach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika orszulka70, 18 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. orszulka70

orszulka70 Młodszy ekspert

witam ponawiam swoje pytanie kiedy będzie pokazywany czas przy bonusach i drugie czy tylko mnie nie podoba się brak tego czasu dla mnie jest to bardzo uciążliwe

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Ja osobiście mniej więcej pamiętam jaki jest czas działania bonusu, ewentualnie tymczasowo zerkam tutaj : >>>Bonusy na farmie - praktyczne sposoby wykorzystania<<<.
    Wiem, że to nie jest rozwiązanie, niemniej jednak problemy z błędnymi opisami powinny być naprawione, o czym mowa jest w tym Ogłoszeniu : >>>klik<<. Jak widzimy naprawa prawdopodobnie nie została jeszcze przeprowadzona do końca i miejmy nadzieję, że wkrótce wszystkie opisy będą prawidłowe. Do tego czasu bardzo proszę o cierpliwość i zaglądanie do działu ogłoszeń, gdzie pojawią się informacje, jak tylko jakieś w tej sprawie otrzymamy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. orszulka70

orszulka70 Młodszy ekspert

nie dziękuje nie mam więcej pytań to nie chodzi oto czy ja sobie zajrzę do poradnika czy nie ale tak nie powinno być zwłaszcza tak długo to jest ok 3-4 tygodni to tyle trwa naprawa? juz dziękuję

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gra jest bardzo rozbudowana i niestety nie wszystko da się naprawić za pstryknięciem palców. Jak widać tutaj nie jest to takie proste. Niemniej jednak mam nadzieję, że te braki zostaną uzupełnione najszybciej jak to będzie możliwe.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.