brak czasu przy bonusach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wesoła, 11 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wesoła

wesoła Czeladnik forum

witam wszystkich mam pytanie dlaczego nie wyświetla się czas przy bonusach z dzielnicy rzemiosła jest napisane co daje gdzie działa ale nie ma w jakim czasie jak to było do tej pory a od kilku dni tego nie ma i nie wiem ile ten bonus działa godzinę czy 5 godzin nigdzie nie mogę otrzymać odpowiedzi

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Muszę przyznać, że nie mam tutaj informacji. Jednak przekazałem twoje pytanie dalej. Mam nadzieje, że uda mi się uzyskać nowe informacje na temat twojego pytania. Dla tego proszę o cierpliwość.

Jako doraźne rozwiązanie zapraszam Cię do poradników :

Bonusy na farmie - praktyczne sposoby wykorzystania

Jak tylko będę posiadł nowe informacje napisze post, albo edytuje swój.

EDIT:

Witam ponownie, :)

Udało mi się zdobyć nowe informacje. Faktycznie jest to błąd, został on już zgłoszony do programistów celu naprawy. Musimy cierpliwie poczekać na jego naprawę.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. orszulka70

orszulka70 Młodszy ekspert

dziękuję za odpowiedż

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

orszulka70, czy mam rozumieć że wesoła to Twoje drugie konto i temat mogę zamknąć? :)

5. orszulka70

orszulka70 Młodszy ekspert

tak można zamknąć czekam aż przywrócą zabrany czas

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.