brak bonusu z chmurek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZOCHA50, 18 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZOCHA50

ZOCHA50 Czeladnik forum

Mam rząd chmurek imprezowe wejściówki rząd chmur 2 ,powinno dopisywać +1 na warzywa na farmie i na bahamie, niestety nie dopisuje,nie wiem czy dopisuje PD. Na początku było dopisywane na pierwszym i trzecim polu,teraz na żadnym. Co mogę zrobić?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj twój temat został przeniesiony we właściwe miejsce. Pamiętaj proszę że dział Nowe forum - pytania techniczne służy do zadawania pytań związanych z działaniem naszego forum. Pytania odnośnie gry możemy zadawać w pytaniach ogólnych a zgłaszanie błędów w dziale pytania techniczne. Pamiętaj o tym proszę.

Po twoim opisie można wywnioskować, że jest to problem z wyświetlaniem. W takim przypadku zachęcam w pierwszej kolejności do wykonania instrukcji zawartych w poradniku : Pamięć podręczna i ciasteczka.

3. ZOCHA50

ZOCHA50 Czeladnik forum

dziękuję

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że pomogło czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. ZOCHA50

ZOCHA50 Czeladnik forum

nie, dziękuję

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.