brak bananów na Bahameramie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mayena, 30 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mayena

Mayena Zaawansowany

właśnie przeszłam na 156 poziom w Bahamerama, były sztucznie ognie, dostałam tytuł hodowcy storczyków i 5 bananów. No właśnie tych bananów nie ma,, nie zostały doliczone, zalogowałam sie ponownie i znowu nic. Kto może pomóc i co mam zrobić. trzeba je jakoś dopisać.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Złote banany powinny zostać dopisane w momencie przejścia na kolejny poziom,jeśli tak się nie stało i po ponownym zalogowaniu się do gry nadal ich nie ma,to spróbuj proszę jeszcze zastosować się do wskazówek z tego poradnika :>>>klik<<<. Jeśli wszystkie standardowe zabiegi nie przyniosą pozytywnych rezultatów i stan złotych bananów nie zwiększy się,to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej ::>>>klik<<<.Tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa się wyjaśni.

Napisz proszę czy po zastosowaniu się do wskazówek banany zostały dopisane czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mayena

Mayena Zaawansowany

Nie pomogło, więc pisze do pomocy techn.
    dzieki

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam i miłej nocy życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.