brak błotnego potwora do eventu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Rielle78, 14 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rielle78

Rielle78 Zaawansowany

Witam mam problem przez przypadek straciłam potwora do eventu a nie mam jeszcze zagrody żeby zaliczyć tę część z potworem proszę o pomoc:cry:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam Rielle78.

Jamę błotnego potwora możesz kupić w sklepie Jacka za mroczne plony:

jb.png

lub zdobyć w Spółdzielni w misjach "Stwór z bagien" , "Grzybowy las II", "Grzybowy las IV" oraz w misji "Miejskie ogrody".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Rielle78

Rielle78 Zaawansowany

nie da rady zdobyć dopiero nie dawno zaczełam grę nie mam zagród ani drzew jak jakąś misję rozpoczynam to pojawiają się problemy albo mi brak zagrody jakiejś albo drzewa to jest irytujące:(

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Rielle78, początki są trudne, niestety...
    Otrzymałaś informację, co zrobić w sytuacji, gdy - jak piszesz - straciłaś potwora otrzymanego na start eventu. W Twojej wypowiedzi nie widzę już pytań, wobec czego wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.