BP - gracz ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 16 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Mam pytanie do Ekipy (Najlepiej do MOD_Wadery choć niekoniecznie jeśli jej akurat nie ma )
    Czy firma BP jest graczem tak jak Ja i tysiące innych szalonych ludzi ?

PS> wejdę na FF wieczorem więc proszę do tego czasu wątku nie zamykać :sleepy:

2. QQRYQ333 wiem że nie ode mnie oczekujesz odpowiedzi ale czy mógłbyś bardziej sprecyzować swoje pytanie ???bo dla mnie BP jest firmą która stworzyła tą grę a ja jako gracz biorę czynny udział w tej zabawie :)

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Jestem wreszcie :p
    Pytam się Was (Ekipy ) czy BP jest graczem
    Inaczej nie umiem sprecyzować :cry:

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

QQRYQ333, witam, zastanawia się czy Twoje pytanie nie jest pytaniem retorycznym, zakładam że znasz na nie odpowiedź. :)
    Więc zapytam czy możesz wyjaśnić o co chodzi? :)

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

xD
    Pytam czy firma BP = gracz czy coś innego niż gracz ?

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

7. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ostatnie edytowanie: 16 kwietnia 2015
  8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

QQRYQ333, przyznaję się do błędu, w podanym przez Ciebie linku przywróciłam screen. Przepraszam za jego wcześniejsze usunięcie, zasugerowałam się tym, że jest to korespondencja i odczytałam ją jako korespondencję z Pomocą Techniczną.
    Jeszcze raz bardzo przepraszam i dziękuję za zwrócenie uwagi. :)
    Życzę miłego wieczoru i skoro można to temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.