boty

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika dworsky0, 24 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

nie wiem gdzie zgłosić ale wydaje mi się, że zabezpieczenie na farmie są zbyt słabe i ktoś używa botów. Nie chce mi się wierzyć, że odświeżając targ co 1s lub szybciej, gdy nagle pojawia się oferta na 1 z nowych roślin potrzebnych do eventu - 10x9 sztuk to cały targ jest skupiony w mniej niż sekunde. Zauważone dzisiaj 4x pod rząd. Także prośba przekazać ten temat gdzie trzeba żeby ktoś się sytuacji przyjżał...

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A wiesz, ile osób jednocześnie siedzi na stronie takiego towaru i ją odświeża...?
    Wystarczy net choć trochę szybszy od twojego... i skutek jest taki, że zanim ty w ogóle zobaczysz te oferty, one już znikają.
    Do tego dochodzi parę innych czynników oczywiście, nie tylko net.
    W każdym razie moim zdaniem to nie są boty.

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

zzizzie - dziękuję za wyjaśnienie.
    dworsky0 - jeśli zauważasz jakąś nieprawidłowość w grze, to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej według tego poradnika - KLIK.
    Tutaj temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.