Bonusy za zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bilonge, 16 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

W związku z tym ogłoszeniem https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-testy-w-grze.11395/ proszę o wyjaśnienie na czym ma polegać bonus skoro za zakup np. 300 florenów otrzymuję faktycznie 240 Fl + 60 jako bonus. Poprzednio bez żadnego bonusu było równe 300 FL. Bonus moim zdanie polega na dodaniu określonej procentowo ilości tak żeby było np. 305 czy 310 a nie zsumowaniu mniejszej ilości + dodanie bonusu.

2. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Faktycznie sprawdziłam i u mnie to samo, jakieś kpiny sobie z nas robią :mad: Nic ponad 300F za 40 zł nie dodają, to dopiero atrakcyjny "bonus"xD

3. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

A ja kupując 150 dostałam 165 :)

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Te 15 dodatkowe to jak kupujesz zarejestrowaną w płatnościach kartą (bonus 10 %). Tak jest od niepamiętnych czasów.

Ostatnie edytowanie: 16 września 2014
  5. BA_Musa

BA_Musa Guest

W tym temacie posiadamy tyle informacji ile jest podane w oficjalnym ogłoszeniu.

6. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Musa wytłumacz mi to Ty. Jak rozumiesz te dodatkowe bonusy?

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a wedlug mnie to pierwszy w kierunku podwyzszki ceny fl;)
    to co teraz wprowadzono ty zwykly chwyt marketingowy..proba wmowienia ze cos jest za free

kinga4157 lubi to.
  8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Też mam pytanie odnośnie tego ogłoszenia i bonusów......
    Teraz kupując 300 fl w okienku pojawia się to .....[​IMG] ..tak jak pisał Bilonge
    Moje pytanie: Czy Muzyczne żółwie będą dopisywane przy zakupie tego pakietu florenów....czy pakiet ten będzie liczony jako 240 fl?

9. Rock

Rock Koneser forum

Myślę, że wyjaśnienie sprawy całej znajduje się w tym odpowiedniku naszego ogłoszenia.

Zgodnie z informacją tam zamieszczoną w grze zostaną (czyli już zostały) zakończone wszelkie testy typu A/B (gracze są podzieleni na dwie grupy, jedna jest objęta testami druga nie) i zostanie wprowadzony unikatowy? (czemu unikatowy nie wiem, może bardziej chodziło o ujednolicony) sposób wyświetlania cen i bonusów w banku.

Czyli nie ma żadnych dodatkowych bonusów, została jedynie wprowadzona zmiana graficzna. Przy ikonce głównej (tak jak było dotychczas tylko z inną kolorystyką) jest pokazane ile % oszczędzamy kupując dany pakiet w stosunku do pakietu podstawowego (jednostkowo najdroższego), a jak wchodzimy głębiej to dla lepszego zobrazowanie pokazuje nam ile ten % oznacza florenów.
    W przypadku np. pakiety premium pokazuje nam ile realnej waluty (czyli u nas złotówek) oszczędzamy kupując premium na rok, zamiast 12 razy po 1 miesiącu.

10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

11. genetix25

genetix25 Stały bywalec

To ja bez łaski kupuję za 18zł 150 florków i do tego super nawóz , to po co jest zmydlenie nas że zaoszczędzamy 37% Nic nie rozumiem po co to chwyt taki

12. Pojawiło się ogłoszenie które wszystko wyjaśnia więc graczom dziękuję i wątek zamykam :)

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-testy-w-grze.11395/#post-90800

Cytat

"W związku z błędnie zamieszczonym ogłoszeniem w dniu wczorajszym dotyczącym testów w grze informujemy, iż testy zostały zakończone, a nie jak napisaliśmy rozpoczną się, za co najmocniej przepraszamy.

Od dnia 16.09.2014 Wszyscy gracze mogą zobaczyć w zakładce płatności ujednolicone grafiki obrazujące ile zyskają nabywając walutę gry oraz pakiety Premium. Zysk widoczny będzie w formie procentowej, jak również w postaci podanej konkretnej kwoty zysku, bądź dodatkowych florenów w odniesieniu do najtańszego możliwego do nabycia pakietu."

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.