Bonusy z pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika est-orka, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    W związku z tym OO:
    Naprawa błędów
    a dokładniej, z tym zdaniem:
    mam pytania: czy to oznacza, że
    - skrócenie czasu wzrostu w zagrodach i fabrykach będzie tylko w czasie działania bonusu?
    - skrócenie czasu wzrostu roślin będzie tylko w czasie działania bonusów z pnącza?
    - bonus dla SN z rzędu "kasztankowego" będzie działał tylko przez 6 godz.?

Bardzo proszę o odpowiedź.

2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Również jestem ciekawa konkretnie jakież to bonusy zostaną "naprawione" i proszę o odpowiedź.

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

I tu nasuwa się kolejne pytanie: czy czas aktywacji pnącz również zostanie zmieniony (bo np. pnącze kasztankowe działa obecnie 6 godzin a aktywacja rzędu co 96 godzin) ?? Jeśli tak to o ile? Czy w związku ze zmianami nie będzie ten czas aktywacji skrócony? Czy może zostanie wydłużony, żeby gracze nie mieli już z czego korzystać?

4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Spróbuję , zawsze chciałem ;).

Jeżeli tylko otrzymamy jakiekolwiek konkretne informacje opublikujemy je w OO , które polecam uważnie śledzić.
    Odpowiedź została podana , jeżeli Autorka nie zadaje kolejnego pytania domyślam się , że wszystko jest już jasne i temat zamykam.
    Życzę czerpania samych przyjemności z gry xD.

Wiesz co Est-orka przykre jest to jak obecnie jesteśmy traktowani przez V. , do Ekipy nawet nie mam większych pretensji.

Oczywiście też z wielką przyjemnością przeczytam odpowiedzi na zadane pytania.

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2015
  5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Tak.... jest to bardzo przykre.
    Nawet ja , zagorzała "wielbicielka" Farmeramy, zaczynam mieć tego serdecznie dość.

A pretensji do Ekipy też nie mam..... w końcu, to decyzje Pana V zniechęcają do gry i sprawiają, że portfelik mój zamyka się na kłódeczkę.

PS. Super Ci poszło:)

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

w niemieckim oo jest troche jasniej napisane..
    Dieses gilt ab sofort für alle Boni, die sich auf die Produktion in der Mühle auswirken.
    zmiany dotycza tylko bonusow ktore wplywaja na produkcje w mlynie
    tylko,ze z tego co ja wiem to jest jeden bonus pnaczowy;) wiec moze zmiany beda dotyczyc innych rzeczy nie wiemy jakie plany ma jeszcze pan V.:wuerg:

7. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam

Jakie plany? Sprzedać graczom kolejne gałąź bonusową a później zmienić jej działanie zasłaniając się regulaminem i innymi pierdołami.

8. malinarp

malinarp Mistrz forum

Norbi jak dla mnie to ktos wykonal o jeden myk za duzo na niekorzysc graczy ktorzy go notabene utrzymuja -ja skarbonke zamykam na kluczyk ktory z kolei laduje w studni .

9. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

O planach pana V. dowiesz się, gdy zostaniesz postawiony już przed faktem dokonanym. Na więcej, drogi Sąsiedzie, nie licz, bo to i tak aż nadto informacji:)

10. chris975

chris975 Fanatyk forum

To teraz czekamy na oo, w którym to przeczytamy, że został naprawiony bug w jajach smoczych, wronich i sowich, marach i wszystkich innych. Dotychczas dawał bonusy zbyt duże i zbyt często. Od dziś odpalić jajo można raz w miesiącu na 5 minut i po 1% do PD ;)
    Przepraszamy za utrudnienia
    Wasz ulubiony producent ;)

11. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Plany zapewne będą dalekosiężne - będą sięgały daleko do naszych kieszeni:wuerg:

12. chris975

chris975 Fanatyk forum

A niech próbuje ;)

13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Witam w ten niedobry wieczór. Niestety, nie zawsze informacje, które mamy Wam do przekazania są dobre. Niestety też nie wiemy jakie są plany na przyszłość, zapewniam jednak, że jeśli tylko nam je przekażą i pozwolą się z nimi podzielić to zrobimy to najszybciej jak będziemy mogli. Na pewno będziemy też protestować jeśli zmiany będą godzić w dobro Użytkowników, tak samo jak teraz przekazujemy Wasze negatywne opinie (pozytywnych wypowiedzi nie znalazłam, albo nie umiem szukać). Też kupiłam ten rząd i też wolałabym z niego korzystać jak do tej pory.

marmlada lubi to.
  14. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Czyli mam rozumieć, że może się tak zdarzyć, że ekipa dostanie odpowiedź ale nie dostanie pozwolenia na udzielenie jej graczom??

Dorota1020 i malinarp lubią to.
  15. BA_Czerwona

Czasem są informacje, które możemy podać od razu, najszybciej jak je otrzymamy, czasem są wyznaczone konkretne czasy (jak ogłoszenia eventowe). Nie chcę Was okłamywać, więc zaznaczam wszystkie możliwe opcje.

myszulka lubi to.
  16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

starasz sie? :pxDxD:cry::cry:

Dorota1020 i malinarp lubią to.
  17. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No, ja naprawdę wiele rzeczy rozumiem i staram się czytać ze zrozumieniem, ale przecież nie pytam o eventy tylko o to pnącze i nie rozumiem właśnie tego, że ekipa może nie dostać pozwolenia na poinformowanie graczy o decyzji jaka została w tej sprawie podjęta. Gracze kupili coś za realną gotówkę i w tej sytuacji czas działa na ich niekorzyść, więc tym bardziej tego nie rozumiem. I żeby nie było, nie mam pretensji do Moderatorów, bo wiem, że wiele od Was też nie zależy:)

Dorota1020, malinarp oraz marmlada lubią to.
  18. BA_Czerwona

Informację o zmianie otrzymaliśmy dziś i została ona przekazana jak tylko mieliśmy okazję (musicie nam wybaczyć, że czasem na jednym forum coś pojawia się godzinę czy dwie wcześniej, na innym później, bo mamy swoje życie i obowiązki, choć zwykle i tak Farmerama jest większym priorytetem niż inne rzeczy). Jak napisałam nie wiem jakie są plany, a w związku z czym w jaki sposób zostaną one przekazane nam i jakie instrukcje otrzymamy, aby Was poinformować. Mam nadzieję, że zmian, z których będziemy niezadowoleni nie będzie.

est-orka lubi to.
  19. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    BA_Czerwona:) ...dziękuję za odpowiedź.

Wątek można zamknąć.

BA_Czerwona lubi to.
  20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Również dziękujemy :) Pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.