Bonusy kwiaciarskie i bonusy dla alchemika...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halinkakp, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halinkakp

halinkakp Młodszy ekspert

Witam serdecznie...
    Mam prośbę o wytłumaczenie mi, co oznaczają bonusy kwiaciarkich PD za stroiki weselne - 40 PD, doniczki weselne - 100 PD i wiązanki weselne - 200 PD. Do czego można je używać w grze? Podobnie jest z bonusami dla alchemika: pismo - 40 PD, manuskrypt - 100 PD i zwój - 200 PD....
    Nie wiem, a może nie umiem znaleźć odpowiedzi na powyższe pytanie o informacjach bonusowych w Alfabetycznym Spisie Poradników...
    Proszę o pomoc w wyjaśnieniu mi tego mojego niezrozumiałego problemu...
    Za pomoc bardzo dziękuję...
    Pozdrawiam cieplutko - Halinka...

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Rzemiosło, które daje bonus w postaci PD dla danego zawodu, możesz wykorzystać do rozbudowy i podnoszenia poziomu budynków w dzielnicy rzemieślniczej. Informacja o zastosowaniu produktu wyświetli się po najechaniu na niego kursorem. Wszystkie takie produkty znajdziesz w tabelkach, proszę: >>klik<<.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. halinkakp

halinkakp Młodszy ekspert

Bardzo dziękuję za odpowiedź i już sprawdziłam, że zrozumiałam o co chodzi. Po prostu szybciej mogę ukończyć dany poziom... Jeszcze raz serdecznie dziękuję, bo bardzo mi Twoja podpowiedź pomogła w grze...
    Pozdrawiam cieplutko...
    - Halinka...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję, pozdrawiam wzajemnie i skoro już wszystko jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.