Bonusy dla warsztatów/zagród - problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dotikampo, 17 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dzień dobry
    Wczorajsze naprawy chyba nie usunęły wszystkich błędów. Odpaliłam rano pnącza skracające wzrost warsztatów/zagród - Królowa karnawału, Walentynki 2015, SantaKon i Niańka. Warsztaty i zagrody w ogóle "nie załapały" tych bonusów. Z kolei skrócił się wzrost TS - i na wyspie i na farmie, drzewnych i zagrodowych. Może to efekt któregoś z pnącz, ale nie kojarzę, żeby coś działało na sadzonki na farmie. Runy na drzewie skracającej ich wzrost nie mam odkrytej. Na razie nie będę pisać do PT, w miarę możliwości sprawdźcie na swoich kontach, czy podobny problem występuje.

jola0909g i -norbijas- lubią to.
  2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Czas wzrostu ts drzewnych jest skrócony runą skracajacą czas dojrzewania zwykłych drzewek. Działa ona też na zwykłe drzewa wyspowe, mimo że nie powinna ;).
    Pokopsało im się strasznie z tym skracaniem, ale nie narzekam, oj nie ;).

margaretazet, dotikampo oraz -norbijas- lubią to.
  3. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

u mnie od wczoraj wieczora również bonusy (rzemiosło też) na zagrody/warsztaty nie działają
    i będę narzekać, oj i to jak;)

Ostatnie edytowanie: 17 maja 2018
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Posty odbiegające od tematu usunęłam, Pomagającemu dziękuję, czy Autor wątku życzy sobie, żeby temat zostawić nadal otwarty?

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

W sumie można zamknąć - chciałam tylko zasygnalizować problem. Widziałam na innych forach, że błąd jest znany i zgłoszony. Zobaczę jutro/pojutrze. Jeśli nie będzie zmian zacznę drążyć temat u PT.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.