bonus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sylwiazl1976, 4 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sylwiazl1976

sylwiazl1976 Zaawansowany

witam chciałam włączyć Babeczkę Pinkie Pie do przedłużenia bonusów. Ale nie mogę dlaczego?Pomimo że mam 2 sztuki kolor jest szary

2. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

A jakie bonusy chciałaś przedłużyć? Babeczka działa tylko na rzemiosło, więc upewnij się, że interesujące cię sloty są zapełnione.
    Jeśli jakiś produkt z rzemiosła (slotu) miałaś już przedłużony jedną babeczką, to dodając kolejny produkt z rzemiosła do danego slotu, nie ma możliwości dodania (przedłużenia) go kolejną babeczką. Więc jeśli np miałaś 1 CMJ przedłużone babeczką, dodałaś kolejne CMJ (przed skończeniem działania pierwszego bonusu) to nie możesz użyć kolejnej babeczki babeczki a przycisk jest nieaktywny -szary. Zasada ta dotyczy aktywności jednego slotu. Babeczka może być dodana do kolejnych slotów - innych bonusów i tylko na nie działa.

3. sylwiazl1976

sylwiazl1976 Zaawansowany

dzięki już wiem o co chodzi

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

nuka20 dziękuję za pomoc.

A skoro wszystko jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.