Bonus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZjadaczDusz, 27 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZjadaczDusz

ZjadaczDusz Okazjonalny autor

Zrealizowałem nowy kod bonusowy. Otrzymałem informację, że dopisano nagrody do mojego konta w tym 30% Pd przez 48h. Niestety nie zauważyłem aby podczas zbiorów z pól, zagród czy fabryk, punktacja była większa... Czego dotyczy ten bonus?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ten bonus dotyczy wszystkiego,czyli :roślin,drzew,zagród,fabryk i itemów.Jednak po wpisaniu kodu należy wylogować się i ponownie zalogować do gry,tak jak jest to napisane w ogłoszeniu :

Spróbuj proszę ponownie zalogować się do gry i daj znać,czy bonus działa?

3. kasia-123.23

kasia-123.23 Czeladnik forum

A ja nie mogę aktywować kodu. Wpisuję i pokazuje mi się komunikat "nie znalezio kodu". Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego?

4. SMOD_Atena

kasia-123.23,spróbuj skopiować stąd : BIRDSEYESVIEW i wkleić w okienko w Newsach.

ZjadaczDusz,czy bonus zadziałał,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. ZjadaczDusz

ZjadaczDusz Okazjonalny autor

Dzięki za podpowiedź. Po przelogowaniu bonus działa...

SMOD_Atena lubi to.
  6. SMOD_Atena

W takim razie życzę miłej gry i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.