Bonus za codzienne logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika izabell2468, 30 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Witam,
    30 kwietnia br była informacja tu na forum, że w maju Franek nagrodzi nas itemem Krany, korki, beczki. Pomimo codziennego logowania i odbierania prezentów od Franka - tego itemu nie dostałam. Czy inni gracze też go nie mają?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Próbowałaś skorzystać z wyszukiwarki inwentarza?:

kra.png

Item był do odebrania w 21. dniu nieprzerwanego logowania i odbierania prezentów w tym miesiącu.

Być może wystawiłaś już gdzieś ten item. Sprawdź proszę ogrody ozdobne czy rzędy chmur, na których można ustawić dowolne itemy.

Jeśli nie odnajdziesz itemu to zapraszam do PT, tam jest możliwość sprawdzenia czy i kiedy item został odebrany i w jakim miejscu obecnie się znajduje.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. izabell2468

OK dziękuję, sprawdzę :music: Jest, znalazłam, dzięki wyszukiwarce :D

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę, daj znać czy odnalazłaś item?

5. izabell2468

Tak, znalazłam go dzięki wyszukiwarce, o której mi podpowiedziałaś, Piękne dzięki :D:inlove:

6. SMOD_Atena

Super, w takim razie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.