bonus za codzienne logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 10 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

2. bozenap2

bozenap2 Okazjonalny autor

Właśnie przed momentem sprawdziłam czy są dopisywane nagrody od Franka - okazało się, że na 100% - niestety nie.
    Czy jest to gdzieś zgłoszone?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Nagrody jak odbierzecie to sa dopisane do konta. Poradnik mówi tak:
    W 1, 8, 15, 22 dniu października możliwe będzie zdobycie po 5 sztuk darmowych wejściówek na Koło Fortuny. Liczba ta w każdym miesiącu może być inna.
    Więc jak widzicie codziennie NIE otrzymujemy wejściówek jak to było kiedys

4. bozenap2

Chrumciu - ale ja nie piszę o wejściówkach - SG powinno dopisać od razu.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

6. rysio

rysio Półbóstwo forum

Gdyby sformulowanie bylo na 100% jasne nie byloby mojego pytania, to tak na poczatek.

Wynika z tego prosty wniosek
    -przed zmiana za 30 dni logowania = 30 wejsciowek
    - po zmianie za 30 dni logowania = XYZ wejsciowek (wszystko => "0" jest mozliwe)

Zlej tradycji na BP ciag dalszy tzn "zgaduj zdadula czyja zlota kula"
    Mowiac krotko kolejna likwidacja darmowych nagrod

Mozna zamknac, dziekuje

7. bozenap2

dzisiaj - zwróciłam specjalnie uwagę na dopisywane SG dlatego, że w zeszłym tygodniu mi coś nie pasowało.
    Ale w tamtym tygodniu miałam aktualizacje win 10 i i zaczęło wszystko szwankowac. Począwszy od czyszczenia wszystkiego łącznie z wgraniem nowego flascha.
    Jeżeli chodzi o wejściówki to tu nie było problemu. Ale SG - nie dopisuje.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rysio został zmieniony system bonusów a tym samym nagrody za codzienne logowanie.

bozenap2 jaką cyfrę masz przy SG? Jeśli jest to 11, to znaczy że to jutrzejszy prezent ( u mnie SG jest na jutro), dzisiaj dostałam 5 x Super nawóz. Sprawdź to proszę, jeśli coś się nie zgadza to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna.

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.