Bonus za 90 poziom na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alutka, 23 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alutka

Alutka Okazjonalny autor

4 stycznia br zalogowałam się do gry z pełną świadomością, że oto za chwilkę osiągnę 90 poziom gry na farmie i wreszcie dobiorę się do tego wypasionego prezentu od Franka Kędzierzawego. Poziom osiągnęłam, ale prezentu nie udało mi się rozpakować, bo powinnam jeszcze przez kolejnych 5 dni jeść ciasto z Frankiem, a "może" wtedy otrzymam prezent. Codziennie zabawiam Franka, zjadam ciasto, a prezent nadal siedzi nienaruszony na poduszce. Chciałabym wiedzieć jakie jeszcze warunki należy spełnić, aby dostać ten obiecany prezent. Może zostawiam za dużo okruszków ? :)

2. beata73

beata73 Czeladnik forum

powinnas prezent dostac ,ja dostalam tylko rzeczywiscie z lekkim opoznieniem;)

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wszelkie informacje na temat bonusów od Franka Kędzierzawego znajdziesz w stosownym poradniku: Bonus za logowanie czyli Franek Kędzierzawy :) Pozwolę przytoczyć sobie najważniejsze jego części odnoszące się do Twojego przypadku, bo jak rozumiem dłuższy czas nie logowałaś się do gry i miałaś przerwę. :)

4. Alutka

Alutka Okazjonalny autor

Nie miałam przerwy, loguję się codziennie :)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Które więc z nagród otrzymałaś? :)

6. Alutka

Alutka Okazjonalny autor

Za 90 level dostałam darmową próbę, dwa dżemy dyniowe i jeszcze coś, czego już nie pamiętam, chyba perfumy ale przysięgać nie będę. Natomiast ten tajemniczy czerwony pakunek nawet nie drgnął tylko poinformował mnie, że muszę jeszcze przez 5 kolejnych dni jeść z Frankiem ciasto, to może dostanę coś wartościowego :) Pozostałe dni, aż do chwili obecnej, nie przyniosły żadnych niespodzianek, a ja wciąż nie wiem co jest w tym pudełku. Przyznaję się dobrowolnie, że ciekawość mnie zżera do gołej kości :)

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam :)
    Z poradnika:
    Jeśli otrzymałeś/aś nagrodę specjalną na razie nie otrzymasz następnej, gdyż poziom 90 jest ostatnim w ten sposób premiowanym. Za poziom 90 otrzymuje się: 2 x dżem z dyni, 2 x ciasteczko ananasowe, 50 % PD przez 24 h. Być może w przyszłości pojawią się kolejne przedziały poziomów upoważniające do otrzymania nagrody specjalnej w ramach bonusu za codzienne zalogowanie.

W celu sprawdzenia jaką nagrodę dokładnie otrzymałeś/aś, zapraszam do pomocy technicznej, postaramy się pomóc.

8. Alutka

Alutka Okazjonalny autor

Chyba troszkę inaczej pojmujemy słowo "wartościowy" ale ciekawość zaspokojona, więc temat do zamknięcia. Dziękuję :)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.