bonus z pnacza nr3

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by -norbijas-, Mar 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

znalazlem na niemieckim forum w pytaniach ogolnych pytanie odnosnie niejasnosci pomiedzy naszy a niemieckim faq
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/event-wolkenlinie.22086/#post-786744
    mod odpowiada ,ze ich faq jest prawidlowe.
    bonus z pnacza dziala nie na pole lecz na powierzchnie tak jest w originale ..mod tlumaczy ,ze dotyczy to wszystkiego czyli pol..drzew oraz zagrod i fabryk
    wiec prosilbym o poprawienie tego rowniez u nas bo wedlug mnie jest to dosc wazna informacja dla wielu graczy
    w szczegolnosci ze tutaj
    dostalem juz odpowiedz

Last edited: Mar 27, 2015
    Megan, malinarp and est-orka like this.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-norbijas- rozmawialiśmy na temat 15% bonusu z osobą tworząca poradniki na niemieckim forum i osobami robiącymi to również na innych forach i jak słusznie zauważyłeś na forum DE zostało to sprostowane.
    Ja za błąd w naszym poradniku przepraszam bardzo.
    Wychodzi na to, że bonus działa nie tylko na pola uprawne, jak napisaliśmy, ale i na drzewa, zagrody oraz fabryki - dlaczego?
    Gdyż działa na cześć farmy, które w w informacjach jakie otrzymaliśmy zostały opisana jako "pola", a to zostało źle zinterpretowane podczas tworzenia poradnika.
    Pola/łąki gry - działa na wszystko co zostanie postawione na Głównej łące, Leśnej i Dzikiej łące.

Raz jeszcze wielkie dziękuje za wskazanie nam błędu i przepraszam, już poprawiamy poradnik :)

est-orka likes this.
  3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Norbi....podziękowania i z mojej strony :)
    Nie dawał mi spokoju ten bonus .... widziałam, co pisze w faq na innych forach.

malinarp and -norbijas- like this.
  4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dziekuje mozna zamknac:)robie to dla tej garstki ktora zostala w tej grze i darzy ja jeszcze sympatia:) jak dlugo nie wiem:(

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również bardzo dziękuję i skoro można,to zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.