Bonus z pnącza - krótszy czas produkcji w zagrodach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WilczyKierz, 30 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Proszę o informację na temat bonusu w pnącza (itemy "Czas karmienia" i "Kurs raczkowania"). Czy działa on na zagrody na Baharamie?
    Sprawdzam to od kilku dni i wydaje się że nie...
    I co to znaczy, że on działa przez 30 minut? Czy czas produkcji wszystkich zwierzaków które nakarmimy w ciągu 30 minut od odpalenia bonusu skraca się o 5%? Czy też raczej produkcja ulega przyspieszeniu o 5% przez 30 minut?
    Wiem, wiem.. wszystko jest do policzenia, ale pomyślałam, że pewnie wiecie bez liczenia...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rząd na Cudownym Pnączu
    Co 24h z rzędu otrzymamy:
    - 1500 PD
    - 1500 TPD
    - Przyspieszenie produkcji w zagrodach o 5% przez 30 min

Tak jak widać powyżej w info z poradnika bonus skraca czas w zagrodach o 5% ,nie ma zaznaczone,że tylko w zagrodach z farmy,czyli powinien działać również na zagrody z wyspy.Po postawieniu zagrody skrócony czas może wyświetlić się z lekkim opóźnieniem.
    "Przez 30 minut",to znaczy,że od momentu odpalenia bonusu,czas produkcji wszystkich zagród,które "nakarmisz" w ciągu 30 minut będzie skrócony o 5 %.

3. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

ok, dziękuję.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro nie masz więcej pytań to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.