Bonus z kola

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ross2, 22 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ross2

ross2 Komandor forum

Chcialm dopytac bo cos tu nie gra . Dostalam z kola z imprezowych wejsciowek +1 i jak widze nie dziala on na badyla eventowego .Od kiedy tak jest czy od dzisiaj jak "ulepszyli" dzialamie zoski ????

2. igor_02

igor_02 Zaawansowany

musisz sprawdzić czy masz +1 na plony czy na warsztaciki. A sprawdzisz to w tabelce po lewej stronie na zielonym przycisku "wygrane nagrody"

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

igor_02 dziękuję za pomoc.

ross2 nic się nie zmieniło, jeśli to bonus dla upraw polnych to działa również na rośliny specjalane, a jaki wygrałaś bonus możesz również sprawdzić w swoim herbie najeżdżając kursorem na odpowiednią ikonę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. ross2

ross2 Komandor forum

Mam bonus na plony +1 .
    Posialam juz na malych polach bez dopalaczy i mam tylko 4 roslinki z pola czyli bez bonusu z kola >:(

5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Sprawdź czy na pewno bonus dotyczy pól. Taką samą ikonkę ma +1 dla zwierząt i +1 dla drzew

Pozostają jeszcze standardowe procedury - wylogowanie. No i sprawdź czy masz CMJ z slocie. Może jest ciasteczko ananasowe i na wyspie wtedy wyjdą razem z bonusem 4 sztuki

ross2 lubi to.
  6. SMOD_Atena

ross2 z pewnością to nie jest bonus dla plonów z pól, sprawdź proszę jaki jest opis przy tej ikonie lub na kole fortuny w wygranych nagrodach, bo może to być tak jak napisała ania1713 (dziękuję za pomoc). Jeśli jednak jest dla upraw polnych to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.
    Z małych pól standardowo otrzymujemy 2 rośliny z chutneyem 4.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. ross2

ross2 Komandor forum

Dopiero po najechaniu na bonus w herbi okazuje sie ze to bonus na plony z drzew .Taki bonus to moze wpadac poza czasem eventowym a nie po starcie eventu ,Jednak grzebanie w bonusach zawsze jest na minus dla farmera bo co mi z niego jak na wszystkich polach rosliny( wylaczajac wodospady)
    Juz wiem o co biega i dziekuje za pomoc .

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro wszystko się wyjaśniło i nie ma błędu to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.