bonus z koła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aleksandra, 12 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam poczytałam ,,ogólnie o bonusie z koła 50% sg,, wiem,,,że itemy dające sg podlegają temu bonusowi,,ale zawsze myślałam, że zlecenia w kąciku też,,,,czy ja znowu pokręciłam cóś???

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

aleksandra, jak pisała SMOD_Atena:
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

sorry, nie chodzi o spółdzielnię,,o kącik zleceń w domku,,zawsze myślałam,że ten bonus tam sięga,,ale takie kategoryczne oświadczenie SMOD,,jakoś mi nie pasuje,,proszę o wyprostowanie,,%sg z koła,,dotyczy zleceń z domku farmerskiego??czy tylko z itemów??

kiedyś tak było,,coś się zmieniło??

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2016
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

aleksandra, według tego co jest w poradniku do którego link znajdziesz właśnie w cytowanej przeze mnie wypowiedzi SMOD_Ateny czytamy:
    50% więcej SG przez 24 h Połowę więcej SG z itemów, które dają SG

Jako że do kącika zleceń można przejść również ze spółdzielni wydawało mi się że cytowana przeze mnie wypowiedź jest jasna, zwłaszcza że wystarczy zajrzeć do poradnika, w którym ten i inne bonusy są jasno opisane. Bardzo proszę o wybaczenie niedoprecyzowania. :)

Czy teraz jest wszystko jasne, czy jeszcze w czymś mogę pomóc? :)

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie wiem ,,muszę na kole wylosować ten bonus,,obczaić,,jak działa w kąciku,,nie mam pytań,,tylko niepewność,,

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

aleksandra, skoro dalszych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę powodzenia na kole i spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.