Bonus z itemu "Kocia banda"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika est-orka, 2 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór:)
    Bardzo prosiłabym o wyjaśnienie mi dokładnie z czego daje bonus +40% PD item.
    Z naszego FAQ: Koci chaos

item Kocia banda

4200 PD/TPD
    +40% PD za zbiorów przez 3 godz co 24 godz.

[​IMG] ...bo ja mam wątpliwości.

Bonus ze zbiorów..... ale czego?
    Więcej PD podczas żniw ..... czyli ze zbioru roślin?

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie to , żebym był złośliwy (w sumie jestem) , ale spodziewam się odpowiedzi typu :

"Informacje zawarte w poradniku są takie jakie otrzymaliśmy z Centrali i innych nie mamy. Oczywiście zapytanie o tę kwestię postaramy się wysłać, ale z uwagi na to że jest weekend odpowiedzi tak szybko nie uzyskamy. W związku z tym bardzo proszę o cierpliwość, jeśli tylko otrzymamy odpowiedz, zostanie zamieszczona w tym temacie."*

Bardzo jestem zainteresowany konkretną odpowiedzią na powyższe pytanie i wyrażam duże ubolewanie , że jeden z ważniejszych eventów w tym roku , ma takie niedopowiedzenia (FAQ) w najważniejszych (główna nagroda , zasady klasyfikacji w TOP) kwestiach.
    Tak wiem , że to nie jest wątek dyskusyjny.

*SMOD Atena

3. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Witam :)

Udało nam się sprawdzić te informacje i rzeczywiście działa na wszystko - itemy, drzewka, uprawy i zagrody.
    Postawiony na Farmie ma zasięg również na Bahamaramie oraz Wyspie Skarbów.

Wszystkie podobne itemy - piekarnia, sowy, wrony działają tak samo, mamy więc podstawy przypuszczać, że tak zostanie po wprowadzeniu itemu Kocia banda do gry. Gdyby miał mieć jakieś ograniczenia zapewne było by to zaznaczone konkretnie.

4. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Izolda i jak Cię nie kochać za takie nowiny:inlove:xD

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję Izoldko :)
    To najfajniejsza nowinka co do tego eventu:)
    Chociaż to stwierdzenie "mamy więc podstawy przypuszczać" ..troszkę mnie niepokoi:oops:
    No, ale bądźmy dobrej myśli.... i jak tak będzie, to wychlapię cale zapasy nawozów jakimi dysponuję, aby zdobyć ten itemik:)

Miłego wieczorku życzę:)

Wątek można zamknąć. Dziękuję

6. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.