Bonus z babeczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosiagosia60, 29 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[​IMG] Miałam jeszcze13 godzin działania CJM,dodałam babeczkę.Możliwy jest taki wynik,czy coś przekłamuje?

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Oj podejrzewam,że to błąd i po przelogowaniu czas dzialania będzie inny i wyniesie ok..16 - 17 godzin ;)

3. mania4691

mania4691 Stały bywalec

Przekłamuje,ale może Ci zaliczy?

4. gosiagosia60

no właśnie siedzę i oczom nie wierzę(też trochę liczyć umiem)
    Zobaczymy,bo i tak się muszę niedługo wylogować ;)

5. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Dlaczego tak mało ?:) Powinno być 18 godzin + 30%
    Zgodnie z poradnikiem:
    "30 % bonusu liczone jest od podstawy czasu bonusu (np. 30% * 18 godz w przypadku chutneya) bez względu na to czy zjemy babeczkę zaraz po chutneyu czy też kilka godzin później"
    Czyli 13godzin + ten bonus, jeśli dobrze policzyłam to ponad 18 godzin

Ostatnie edytowanie: 29 października 2014
  6. gosiagosia60

Przelogowałam się,dalej mam przeszło 63 godziny :DDzięki BP,chociaż raz coś za darmoxD:cry:Zaraz się znowu wyloguję i ok.19 wrócę,wtedy zobaczę jeszcze raz(mogłam może cicho siedzieć ;) )

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

A nie miałaś czasem około 44 h CMJ jeszcze? Bo sądząc po pasku musiałaś ich pierwotnie zjeść około 10 sztuk, a dopiero teraz jak ze 2-3 ostatnie sztuki zostały zjeść babeczkę. :)

8. gosiagosia60

Na pewno miałam 13,bo do pracy się wybierałam i chciałam dołożyć,żeby rano nie pozbierać roślin bez niczego.Fakt,dokładałam po 1 szt.ale 10?Nawet tyle nie miałam o_OZadowolona jestem,można zamknąć :D

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Skoro jesteś zadowolona to także się cieszę i skoro nie masz więcej pytań, to zamykam zgodnie z Twoją wolą. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.