Bonus szybszy wzrost roślin.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JohnLock, 15 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Hej
    Nie tak dawno użyłem upiornego bukietu do szybszego wzrostu ewentowych uszaków.
    Niestety ku mojemu zdziwieniu nic się nie stało, czas wzrostu nie zmalał ani trochę.
    O co chodzi? Czy może coś źle zrobiłem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hej.

A najpierw posiałeś czy najpierw użyłeś bukiet?

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Najpierw posiałem, podlałem i użyźniłem i użyłem bukietu... zła kolejność? :cry:

4. SMOD_Atena

Tak jest, jeśli bonus taki jak np...bukiet ma skrócić czas to musisz go użyć przed posianiem a nawozy wiadomo po posianiu.

Czy teraz sytuacja jest jasna?

5. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Tak, działałem spontanicznie i tak wyszło, że użyłem na końcu... :oops:
    Korzystając z okazji każdy bonus jaki by nie był używamy na początku przed jakąkolwiek czynnością łącznie z pnączem (tego typu bonusowych nie posiadam więc nie miałem okazji wykorzystać w praktyce)?

6. SMOD_Atena

Bonusy, które skracają czas wzrostu/hodowli używamy przed posianiem/uruchomieniem hodowli, a te, które dają nam dodatkową roślinę czy PD używamy przed zbiorem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

To wszystko, bardzo Ci dziękuję za pomoc.
    Miłego wieczoru :)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.