Bonus premiowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Hesarenka64, 4 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Dzień dobry.
    Udało mi się dziś trafić z koła za imprezową wejściówkę bonus +1 na plony z pól na 6 godzin. Przy bonusie nie było oznaczenia na jaki ma być przeznaczony okres czasu - czytałam info o błędach i o tym że są już naprawione. Nie wiem więc czy mam prawidłową nagrodę czy nie.
    Dziękuję za odpowiedź.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hesarenka64 witaj.

Błąd występował w jednym dniu i tylko wtedy zamiast na 24 h były bonusy na 3 lub 6 godzin ale dotyczyły +100% do Stodoły, został naprawiony. Ten, który trafiłaś czyli +1 na plony z pól przez 6 h jest właściwy.
    Zapraszam do zapoznania się z tabelą możliwych do zdobycia na kole nagród: >klik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

W ogłoszeniu o błędzie było napisane bonus na żniwa - więc nie byłam pewna. A wiem że te do pól mogą mieć 3 różne czasy.
    Jeśli byś jeszcze mogła Ateno odpowiedzieć mi jeszcze dla czego na kole fortuny tak dziwnie zmienia się czas zegarowy po uruchomieniu jest 8 godzin do zmiany nagród. Jak jestem na farmie to zegar się odlicza. Po ponownym zalogowaniu znowu jest to samo 8 godzin a realnego czasu upłynęło dużo mniej.

4. SMOD_Atena

Pula nagród na kole powinna zmieniać się co 8 godzin ale zmienia się też po każdym zakręceniu kołem i jeśli do zmiany pozostało np. 5 godzin a zakręcisz kołem to czas jest odliczany od nowa czyli znowu jest 8 godzin, może to Cię zmyliło ale tak powinno być. Jeśli nie kręcisz kołem a czas na kole nie upływa to zastosuj proszę standardowe czynności ewentualnie napisz zgłoszenie do PT.

Czy tutaj jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Nie dziękuję. Miłego dnia. Można zamykać.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.