Bonus od Franka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 5 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

W środę Franek da bonus +1 na wszystkie plony.
    I skoro w poradniku eventowym jest napisane że na polu ev. nie działają przetwory z dzielnicy rzemieślniczej to czy taki bonus będzie działał na tęczową kukurydzę?

hlnrys lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pewna na 100% nie jestem bo nie mamy takiej informacji w poradniku, ale z tego co wiem np... bonus +100% do stodoły z koła fortuny na rośliny z eventu Mali pomocnicy nie działa, więc myślę, że i ten od Franka nie będzie tam działał. Spróbuję się jeszcze dopytać i upewnić, proszę o cierpliwość.

3. SMOD_Atena

Tak jak myślałam, od Franka otrzymamy taki sam bonus jaki możemy zdobyć na kole fortuny, a więc działać na rośliny z eventu Mali pomocnicy nie będzie. +1 tęczowej kukurydzy z każdego pola przez 12 h daje naleśnik z owocami, który można otrzymać za wykonanie zadań w misji:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.