bonus na plony: +1

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QAtaner77, 7 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QAtaner77

QAtaner77 Ekspert forum

Czy "bonus na plony: +1" wygrany na zwykłym kole powinien zwiększać ilość zbieranych roślinek specjalnych (z eventu)?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zależy na jakie plony bo może to być +1 dla roślin, owoców, zwierząt lub produktów. Zwiększy się ilość roślin specjalnych tylko w przypadku bonusu dla roślin.
    Sprawdź proszę w herbie po lewej stronie ekranu jaki to jest bonus. Po najechaniu kursorem na ikonę bonusu wyświetli się szczegółowy opis.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. QAtaner77

QAtaner77 Ekspert forum

Wygrałam bonus gdzie napisane było: "bonus na plony: +1" i że działa przez 6h. Nie pojawiło mi się nic w żadnym slocie (sloty miałam wszystkie załadowane innymi bonusami), nie ma w herbie i nie widzę też aby był w spiżarni. Mam CJM na małych polach i pokazuje mi że zbiorę 4 sztuki, drzewa też bez +1, zagrody czy warszataty też bez +1.

4. SMOD_Atena

QAtaner77 bonus nie zajmuje slotu, sprawdź proszę nad slotami. Jeśli możesz to dodaj zrzut ekranu z widocznymi bonusami.

5. QAtaner77

QAtaner77 Ekspert forum

Sprawdzałam nad slotami nie ma (niestety nie umiem zrzucić ekranu). Jak wygrałam bonus na imprezowym to właśnie zawsze mi się pojawiał nad slotami a tym razem po wygraniu na kole zwykłym nic się nie pojawiło. W ogóle to pierwszy raz widziałam taki bonus na kole zwykłym a że jeszcze go wygrałam to WOW. Może to moja wina bo jak kręciłam kołem to nie chciało mi się czekać i od razu klikałam "wygrane nagrody" żeby szybciej zobaczyć czym mnie obdarzyło a koło dalej sie kręciło. No i wtedy wyrzuciło mnie z farmy. W spisie wygranych widnieje. Chyba tym razem zblokowałam własną niecierpliwością. Dziękuję i pozdrawiam :)

6. SMOD_Atena

Bonusy niżej wymienione można zdobyć i w trybie imprezowym i zwykłym również:

+ 1 szt. upraw roślin przez 6 godzin
    + 1 szt. dla zbiorów z drzew przez 6 godzin
    + 1 szt. dla zbiorów z zagród przez 6 godzin
    + 1 szt. dla zbiorów produktów z fabryk przez 6 godzin

Możliwe do wygrania nagrody możesz sprawdzić tutaj:

Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT gdzie jest możliwość sprawdzenia wylosowane na kole aktywne bonusy.

Również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2021
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.