Bonus na ciasto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ezoteryk, 24 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ezoteryk

ezoteryk Czeladnik forum

Witam. Wczoraj nastawiłam w młynie 6 bonusów na ciasto(3* po 2).
    Dzisiaj zużyłam 2 i gdy chciałam użyć kolejny bonus okazało się, że mam 0 bonusów.
    Wcięło mi 4 bonusy.

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

można je zużyć na item lub w oknie eventowym- jeśli używałeś tego po prawej stronie
    jeśli jesteś pewien, ze nie wykorzystałeś ich to zostaje zgłoszenie do pomocy technicznej, tam Ci sprawdzą gdzie się podziały ;)

3. ezoteryk

ezoteryk Czeladnik forum

No właśnie chciałam zużyć na item, kliknęłam będąc pewna że je mam, a pokazało mi się okoenko, żeby kupić za Fl.

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

jeśli jesteś pewna, ze nie zużyłaś w oknie eventowym to napisz do pt, bo inaczej nikt nie sprawdzi co się z nimi stało

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

=kalina= dzięki za wsparcie :)

ezoteryk jeśli wyprodukowałeś bonus na ciasto i nie wykorzystałeś w mini grze a nie masz ich w inwentarzu to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy technicznej jak radzi =kalina=. Z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. ezoteryk

ezoteryk Czeladnik forum

Dziękuję,to wszystko.

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Również dziękuję i zamykam watek.

Spokojnego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.