Bonus na żniwa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosiab1959, 26 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiab1959

gosiab1959 Forumowy żółtodziób

Wylosowałam na kole bonus za żniwa +100 %. Niestety nie dopisują mi się dodatkowe rośliny. Po najechaniu kursorem na pole pojawia się 4 szt. Z drzew i zwierzaków bonus dopisuje się prawidłowo. Chciałam napisać do pomocy technicznej, niestety okazało się, że konto e-mail, na które zakładałam farmę jest dawno nieaktywne.

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

gosiab1959 sprawdź na początek, czy na pewno masz włożony do slotu chutnej jabłkowo-marchwiowy, bo może akurat się skończył i to by tłumaczył dlaczego z drzew i zagród jest ok, a z pola już nie.

3. gosiab1959

No tak, oczywiście skończył się w najmniej odpowiednim momencie ;) Ale jak już przy temacie jestem to może podpowiesz mi co zrobić, żeby zmienić maila na koncie. Jak klikam w zmianę adresu to pisze, że na stary adres zostało wysłane powiadomienie, a nie mogę go odebrać, bo nie mam dostępu do maila. I tak się sytuacja zapętla:(

4. BA_Rock

Musisz napisać do PT, opisać cały problem i w treści maila podać aktualny adres, na który chcesz otrzymać odpowiedź. Pamiętaj, żeby zgłoszenie wysyłać z poziomu konta w grze i w samym formularzu, który Ci się wyświetli, nie zmieniaj tego adresu, który tam się automatycznie pojawia. Nowy adres wskaż wyłącznie w treści zgłoszenia.

Wówczas Pomoc Techniczna prześle Ci wskazówki jak zmienić adres w takiej sytuacji jak Twoja.

MKMK2002 lubi to.
  5. gosiab1959

Dziękuję i temat można już zamknąć :)

6. BA_Rock

Również bardzo dziękuje i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.