bonus itemów wybiegu dla zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 9 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

witam, czemu po najechaniu na dany item jest tylko info ile daje pd a nie ma info jaki jest jego dodatkowy bonus,

np po najechaniu na loża biedronek mam info 1 gwiazdka i 36750 pd a nie wyświetlane jest info: +100% PD przez 8h do zbiorów w strefach Farmy

przy itemie wronie drzewo nie ma żadnego info jedynie czas za ile będzie aktywny bonus, a powinno być: Dodaje bonus +5% PD przez 15 minut co 12h

i pytanie drugie czy to wronie drzewo daje bonus tylko na zwykłej farmie(obecnie mam ją postawioną na wybiegu dla zwierzaków domowych), czy na baha też

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj

Pytanie pierwsze - tak ustalili twórcy gry. Pytanie należałoby do nich kierować w wątku Użytkownicy pytają, BP odpowiada.
    Możesz również zgłosić pomysł na dodanie takich informacji w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Zgodnie z Poradnikiem Wronie drzewo daje bonus zarówno na Farmie ja i na Bahamie. "UWAGA: Przy zbiorze kombajnem bonus jest niewidoczny, jednak dopisywany do ogólnej ilości PD/TPD."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dziękuję to wszystko

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.