Bonus codzienny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Justyna190, 12 września 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Justyna190

Justyna190 Czeladnik forum

Dzień dobry kochani od wczoraj mam problemy z odebraniem" bonusu codziennego od Franka"
    Problem trwa już drugi dzień
    ktoś z was też tak ma ?
    Serdecznie dziękuję za każdą odpowiedz

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

U mnie wszystko w porządku, odbieram codziennie prezent od Franka.

Gracz na przeglądarce (jakiej) czy na kliencie?

3. Justyna190

przeglądarka Firefox

4. SMOD_Atena

W takim razie wyczyść proszę pamięć przeglądarki (od początku), upewnij się czy podczas czyszczenia pamięci podręcznej zaznaczone zostały wszystkie konieczne opcje dotyczące usuwanej zawartości i przedziału czasowego. Na koniec zamknij system i ponownie uruchom komputer.
    Warto sprawdzić działanie gry na różnych przeglądarkach (Chrome, Edge), Firefox często niezbyt dobrze współpracuje z grą, najlepsza jest chyba Chrome lub Edge.

Daj znać czy problem ustąpił?

5. danax123

danax123 Czeladnik forum

witam dziś kupiłam 100 sztuk paszy dla kuok i paszy nie mam pieniądze zapłacone sytuacja ciągle się powtarza z niektórymi zakupami paszy wczoraj , przedwczoraj

6. SMOD_Atena

danax123 sprawdź czy przypadkiem zamiast paszy nie kupiłaś zwierząt czyli kuok. Jeśli nie to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

Dubel Twojego posta usunęłam, na przyszłość proszę również o otwieranie własnego wątku bo tutaj jak widzisz Autorka poruszyła inny problem.

7. danax123

danax123 Czeladnik forum

ok rzeczywiście nastąpiła pomyłka zamiast paszy zostały kupione zwierzęta , targ trochę mylący dziękuję a pomoc

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się, że sprawa została wyjaśniona.

Justyna190 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. Justyna190

Bardzo Ci dziękuję za pomoc wyczyszczenie historii wystarczyło

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się, że problem ustąpił i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.