Bonus 5% z pnącza do SN

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania12355, 27 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Mam pytanie- czy to już zostało poprawione i można już korzystać z tego bonusu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aniu nie otrzymaliśmy jeszcze żadnych nowych informacji na ten temat,cały czas czekamy i jak tylko jakieś info dotrze,to zostanie zamieszczone na forum.A korzystać z bonusu można cały czas i nic nikomu nie grozi,bynajmniej tak wynika z wcześniejszego OO :
    "Osoby, które wykorzystały tą zależność w grze nie muszą się niczego obawiać, jednak uwzględniając to, iż może to powodować znaczne dysproporcje między graczami, zastanowimy się czy pozostawić ten bonus w grze".

3. ania12355

Ok , dzięki. Odważyłam się startować w TOP i jeżeli to by mnie zdyskwalifikowało to byłoby przykre.

4. SMOD_Atena

Skoro w OO jest napisane,że Gracze korzystający z bonusu nie mają się czego obawiać,to tego się należy trzymać.
    Powodzenia w TOP Ci życzę.A w temacie masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. ania12355

dziękuję, można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.