bonus 100% na plony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tz23, 16 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

trafiłam chwilę temu bonus 100% na plony. Bonus nie zadziałał na uprawy na polach /na eventówkę i mroczne rośliny/. Działa natomiast na drzewa i zwierzaki.
    Do pomocy technicznej nie mogę się dostać, nie wyświetla się okienko pomocy, pokazuje się wyłącznie kod, który trzeba wpisać, by udowodnić, że nie jest się robotem. Proszę o pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli to bonus z koła fortuny to sprawdź proszę dokładnie w swoim herbie jaki jest opis bonusu. Po najechaniu kursorem na ikonę bonusu wyświetli się jego szczegółowy opis. Jeżeli jest to bonus na uprawy roślin polnych to musi działać na wszystkie rośliny, ale jeżeli bonus działa na zagrody i drzewa to znaczy, że takie bonusy są aktywne.

Z pozycji forum jednak nie mamy możliwości aby to sprawdzić. Napisz proszę z poziomu gry zgłoszenie do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

bonus jest opisany "bonus na żniwa +100%" więc do tej pory zawsze działal na rośliny i czasie eventów jest szczególnie pożadany.
    Zmieniłam przeglądarkę i udało mi sie wysłać zgłoszenie do pomocy technicznej, czekam na odpowiedż, bo eventówka już prawie gotowa do zbioru.
    pozdrawiam

4. SMOD_Atena

tz23 skoro to bonus na żniwa to powinien działać na wszystko (rośliny, owoce, zwierzęta, produkty). Sprawdź może czy masz też aktywny chutney marchwiowo-jabłkowy, może skończył się czas jego działania i dlatego roślin jest w sumie mniej.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci tutaj pomóc?

5. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

dziękuję bardzo

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.