bonus 100 % na drzewa w złotym slocie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fiołekafrykański1, 27 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fiołekafrykański1

fiołekafrykański1 Okazjonalny autor

Witam
    Mam umieszczony w złotym slocie bonus 100% na drzewa - czy przedłużę go babeczką Pinki?

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Tak. Babeczka działa na wszystko co znajduje się w slotach

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ania1713 dziękuję za pomoc.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

4. fiołekafrykański1

Aniu dziękuje za odpowiedz - uruchomiłam bonus na drzewa żeby szybciej nazbierać fosforyzujących drzew i odkryć pola lasu grzybowego a przy okazji jest więcej na wyspie a bonus mi się kończy i nie zgrywa mi się z chmj, który to mam przedłużony babeczką.
    A jeszcze pytanie gdzie znajdę poradnik odnośnie tych bonusów - nie mogę ich znaleźć.

5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A miałaś tylko jeden CMJ w slocie czy np. dwa? Bo jeśli dwa (lub więcej) to analogicznie przedłuża o te 30% z tych dwóch CMJ.

6. SMOD_Atena

fiołekafrykański1 jeśli w diamentowym slocie masz np. CMJ przedłużony babeczką to do złotego możesz włożyć inny przetwór/bonus i ten przedłużyć kolejną babeczką ale najkorzystniej aktywować wszystkie bonusy a na końcu użyć babeczkę, wtedy przedłuży działanie wszystkich.
    Informacje na temat bonusów np. ze skrzyń bonusów znajdziesz tutaj: >klik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. fiołekafrykański1

Mam jeszcze sporo godzin chmj - a bonus uruchomiłam wczoraj i za 2,5 godz mi się kończy.
    Wiem, że babeczka przedłuża o 30 % a starczyłoby mi na styk - jednak tych drzew fosforyzujących potrzeba dość trochę;)

Wszystko by było fajnie tylko babeczka jest jak na lekarstwo - produkować jej jeszcze nie mogę więc na stanie mam tylko bodajże 2 szt:)
    Dzięki za podanie poradnika
    To już wszystko - można zamknąć temat
    Pozdrawiam :)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 kwietnia 2019
  8. SMOD_Atena

fiołekafrykański1 dopóki nie skończy się działanie przetworu w danym slocie, który przedłużony jest babeczką to drugiej babeczki na ten przetwór użyć nie możesz, ale tak jak napisałam, na przetwór w innym slocie możesz użyć babeczkę i przedłuży ona działanie tylko tego drugiego bonusu.

Babeczkę możesz kupić na targu, ale ostatnio cena jest dość wysoka, napisz do mnie na eewunia67 to wyślę Ci w prezencie.

I skoro nie masz już pytań to temat zamykam, również pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.