bobry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malutka2666, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malutka2666

malutka2666 Okazjonalny autor

Witam, mam pytanie, ukończyłam misję z bobrami, dostałam dziś pnącze ale tylko 2 itiemy na pnącze, brakuje trzeciego, dlaczego? przecież ukończyłam wszystko, mogę prosić o pomoc? Po przelogowaniu pomogło, można zamknąć. Miłego dnia :)

2. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Jeden item był chyba w indywidualnym do zdobycia. Może postawiłaś go na polu tak jak ja...

3. Kathea

Kathea Baron forum

Tak jak jest napisane wyżej, jeden item był do zdobycia w zadaniu indywidualnym, sprawdź czy nie postawiłaś go od razu na którejś łące.

4. arczi54

arczi54 Aktywny autor

ja tez nie mam itemu za indywidualne zadanie nie sprawdzilem odrazu jak skonczylem zadanie .zadanie napewno skonczylem

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

malutka2666, arczi54, tak jak napisali już Gracze jeden z itemów potrzebnych na rząd chmur o nazwie "Stolik dla dwóch" był jedną z nagród za wykonanie 4-go zadania indywidualnego. Przeszukajcie proszę swoje farmy, inne rzędy czy też inwentarz.
    Zapoznajcie się proszę z poradnikiem : >>>klik<<<

malutka2666, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. malutka2666

malutka2666 Okazjonalny autor

dziękuję, można zamknąć, miłego dnia :)

7. arczi54

arczi54 Aktywny autor

ja tez dziekuje item byl postawiony na inntm rzedzie pnacza

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo się cieszę że wszystko już w porządku i item się odnalazł. W związku z tym miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.