bobry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maxiu, 14 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maxiu

maxiu Czeladnik forum

nie rozumię jednego odkryłam 4 skrznki w itemie o bobrach i jak mam połączyć sily z innym graczem jakotrzymam pnącze 550 bobrów już wpłaciłam co robić dalej

2. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Wpłacać dalej aż uda nam się wszystkim razem otrzymać pnącze:)

3. aszkaz55

aszkaz55 Forumowy żółtodziób

A co z itemami? Teoretycznie trzy już mam, ale nie widzę ich w swojej skrzynce.

4. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Itemy zostaną dopisane po skończeniu eventu

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Dodam link do poradnika : >>>klik<<<.

maxiu, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. radek08

radek08 Czeladnik forum

wiem że nie w temacie ale mam pytanie:
    skąd mogę wziąść (zdobyć) Mate (z baha).odkryć czy z jakiejś sadzonki?

7. SMOD_Atena

radek08, Mate to owoc Ostrokrzewu paragwajskiego - dostęp do drzewa do odblokowania w Starożytnej Świątyni/ pomieszczenie VIII za 32 złote banany. Tutaj znajdziesz informacje o drzewach z wyspy: >>>klik<<<.

Na przyszłość jeśli masz inne pytanie od pytania zadanego przez Autora tematu, to otwórz proszę nowy temat i w nim zapytaj.

8. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum Autor kolejnego pytania nie zadał więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.