bobry++

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Bobry ++ mają 190PD wartości,sama sprawdzałam w poradniku est-orki, ponieważ znajomy napisał,że otrzymał z pociągu,poradziłam mu,żeby dalej je wysłał w podróż. Odpisał,że dziwi się,bo mają niską wartośc 126PD. Sprawdził raz jeszcze,bo po raz drugi tak i odpisał,ale dodał,że jego córka ma wartość bobrów ++ 190 u niego jest 126. I się bardzo dziwi. O co chodzi??

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Carlain.....prawdopodobnie Twój znajomy sprawdza w pasku w Inwentarzu i tam widzi PD 126

A wartość pkt. jako wsad trzeba sprawdzać w pasku w pociągu.

Ostatnie edytowanie: 14 maja 2015
    carlain21 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Est-orka bardzo dziękuję za pomoc.

Ja również myślę,że Twój znajomy Carlain sprawdził w inwentarzu i widzi PD jakie daje ta zagroda.Wartości zagrody to 190 i taką też znajdziesz w tabelce w naszym FAQ : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

O widzisz,że mi to na myśl nie przyszło. Masz rację zupełnie:) Zaraz mu odpowiem.
    Dziękuję bardzo,jesteś genialna:).

SMOD_Atena nie już nie mam pytań. Załóż proszę kłódkę.Bardzo dziękuje za pomoc.

est-orka lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy mam rozumieć,że wszystko już jest jasne i temat do zamknięcia?

Widzę edycję i w związku z tym zamykam.

Ostatnie edytowanie: 14 maja 2015
    carlain21 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.